Ο καιρός από 27/11 έως 1/12

Κακοκαιρία διαρκείας!!!

Καταιγίδα έπληξε το λεκανοπέδιο απόψε όπως αναμέναμε,από εδώ και πέρα να πω ότι νέες βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν σήμερα και
αύριο κυρίως την δυτική ,κεντρικονότια χώρα και το Αιγαίο κατά τόπους ισχυρές και την Αττική από το μεσημέρι και μετά, οι άνεμοι νοτιάδες 6-7μποφόρ θερμοκρασίες καλές για την εποχή.

Από Δευτέρα βράδυ και από την βόρεια Ελλάδα θα λάβει χώρα η ψυχρή εισβολή και έτσι Τρίτη-Τετάρτη τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η μεγάλη πτώση της Θερμοκρασίας,οι πολύ θυελλώδεις βοριάδες και οι χιονοπτώσεις μέχρι χαμηλά υψόμετρα και καταιγίδες στις νότιες θάλασσες.

ΑΤΤΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ 27,28/11 Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, Νότιοι άνεμοι 4-5μποφόρ, Θερμοκρασία 12C-18C.

ΤΡΙΤΗ 29/11 Συννεφιά με βροχές σταδιακά χιονοπτώσεις στα ορεινά όπου θα τείνουν να κατεβαίνουν και μέχρι το βράδυ θα φτάσουν περίπου στα 500μέτρα, Βόρειοι άνεμοι 7-8μποφόρ, Θερμοκρασία το πρωί 9C με 10C αργότερα και προς το βράδυ 3C-5C κατά μέσο όρο στο λεκανοπέδιο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30/11 Συννεφιά με χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις μέχρι και στα προάστια της Αθήνας 250-300μέτρα, Βόρειοι άνεμοι 8-9μποφόρ Θερμοκρασία κατά μέσο όρο στο λεκανοπέδιο 0C-6C.

ΠΕΜΠΤΗ 1/12 Παροδικές νεφώσεις, Βόρειοι άνεμοι 5-6μποφόρ, Θερμοκρασία κατά μέσο όρο στο λεκανοπέδιο -2C-9C .

Καλή εβδομάδα και προσοχή στα φαινόμενα!!!
Πηγή : Παχνής Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :