Ο Καιρός από 6/2 έως 12/2 - Βροχές και καταιγίδες!!!

Βροχές και καταιγίδες

Τελευταία μέρα σχετικής καλοκαιρίας και ζέστης για την εποχή σήμερα,από απόψε και από τα δυτικά της χώρας βαρομετρικό χαμηλό θα φέρει σε
πρώτη φάση ισχυρούς νοτιάδες βροχές και καταιγίδες που στο πέρασμα του μετώπου θα επηρεάσει όλη την χώρα.

Δεύτερο βαρομετρικό χαμηλό την Τετάρτη θα φέρει πάλι βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά κεντρικά και νότια της χώρας μας, και η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει και το κρύο να γίνεται τσουχτερό προς το τέλος της εβδομάδας,με τους βοριάδες να ενισχύονται και τα χιόνια από τα βουνά θα αρχίσουν να κατεβαίνουν σε χαμηλότερα υψόμετρα προς το ΣΚ και την Δευτέρα 13/2.

ΑΤΤΙΚΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/2 Αραιή συννεφιά που θα πυκνώσει προς την νύχτα, θα βρέξει και ξημερώματα Τρίτης θα περάσει και καταιγίδα, νότιοι άνεμοι 6-7μποφόρ, θερμοκρασία 10C-19C.

ΤΡΙΤΗ 7/2 Το πρωί συννεφιά με βροχές και πρόσκαιρη καταιγίδα, αργότερα βελτίωση, νότιοι άνεμοι 5-6μποφόρ, θερμοκρασία 8C-12C.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/2 Συννεφιά με βροχές βελτίωση προς το απόγευμα, βόρειοι άνεμοι 3-4μποφόρ, θερμοκρασία από 7C-11C.

ΠΕΜΠΤΗ 9/2 Νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 3-4μποφόρ, θερμοκρασία 7C-11C.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 10,11,12/2 Συννεφιά με ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά πάνω από 700-900μέτρα, βόρειοι άνεμοι σε ενίσχυση 4C-9C.

Όπως είχα πει και στην προηγούμενη πρόγνωση προς τα μέσα του μήνα φαίνεται να μας απασχολεί ξανά το ΚΡΥΟ ...να δούμε ποσό έντονο θα είναι και αν θα συνδυαστεί με χιονοπτώσεις....

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
Πηγή : Παχνής Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :