Ο Καιρός από 16/7 έως 19/7 - (Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα....!!!)

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.... όχι και συνηθισμένη κακοκαιρία για τα μέσα καλοκαιριού!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Πάρα πολύ ισχυρές καταιγίδες από αύριο απόγευμα πρώτα από την βόρεια Ελλάδα και την Δευτέρα με χαλάζι, ανεμοστρόβιλους, κεραυνούς
και πολύ νερό κυρίως στην βόρεια στέρεα, Θεσσαλία, Σποράδες, κεντρική και βόρεια Εύβοια, Χαλκιδική και κεντρική Μακεδονία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα έχουμε ποιο ήπιες καταιγίδες.

Να πω ότι αναμένεται σε κάποιες από τις παραπάνω περιοχές να έχουμε ύψος βροχοπτώσεις σε ένα 24ωρο 200-300mm όσο σχεδόν βρέχει στην Αθηνά το χρόνο ολόκληρο Οι βοριάδες θα φτάσουν Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 8 μποφόρ και η θερμοκρασία σε φθινοπωρινά επίπεδα.


ΑΤΤΙΚΗ

Να πω η Αττική θα επηρεαστεί από αύριο την νύχτα και μέχρι την Τρίτη το πρωί αλλά όχι με την ένταση που θα έχουν τα φαινόμενα στις παραπάνω περιοχές.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/7 Λίγες νεφώσεις που θα πυκνώσουν από το απόγευμα και την νύχτα θα εκδηλωθεί βροχή ή και καταιγίδα, άνεμοι βόρειοι 4-5 μποφόρ, θερμοκρασία 24C-31C.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/7 Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, βόρειοι άνεμοι 4-5 μποφόρ σε ενίσχυση την ώρα της καταιγίδας, θερμοκρασία 21C-24C.

ΤΡΙΤΗ 18/7 Συννεφιά με βροχές το πρωί, αργότερα βελτίωση, βόρειοι άνεμοι 6-7 μποφόρ, θερμοκρασία 20C-25C.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/7 Λίγα σύννεφα και αρκετή ηλιοφάνεια, βόρειοι άνεμοι 6-7 μποφόρ, θερμοκρασία 21C-27C.

Καλό Σαββατοκύριακο και ΠΡΟΣΟΧΗ στις καταιγίδες!!!

Πηγή : Παχνής Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :