Ο Καιρός από 5/11 έως 9/11 - (Βροχεροί νοτιάδες Νοεμβρίου...!!!)

Έρχονται οι βροχοφόροι νοτιάδες του Νοεμβρίου!!!

Το μόνο που απέμεινε από το χθεσινό ψυχρό μέτωπο είναι οι βοριάδες στο Αιγαίο οπού από το απόγευμα θα εξασθενήσουν σημαντικά.

Έτσι από αύριο Δευτέρα και Τρίτη θα έχουμε γενικά καλοκαιρία με κάποιες ομίχλες και πρόσκαιρο παγετό στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, όμως από Τρίτη απόγευμα και από την δυτική Ελλάδα θα ξεκινήσουν βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές όπου την Τετάρτη θα κινηθούν ανατολικά, οι νότιοι άνεμοι θα ενισχυθούν 6-8 μποφόρ κυρίως στο Ιόνιο και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Βελτίωση αναμένεται την Πέμπτη 9/11 αλλά υπάρχουν ενδείξεις για νέες βροχές από Παρασκευή και το επόμενο Σαββατοκύριακο 11,12/11....(η προγνωσιμότητα είναι μικρή για το άλλο Σαββατοκύριακο).


ΑΤΤΙΚΗ

Κυριακή 5/11
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια, βόρειοι άνεμοι 4-6 μποφόρ, θερμοκρασία 8C-18C.

Δευτέρα και Τρίτη 6,7/11
Λίγες νεφώσεις που την Τρίτη προς το απόγευμα θα είναι περισσότερες, νότιοι άνεμοι 3-4 μποφόρ, θερμοκρασία 9C-22C.

Τετάρτη 8/11
Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και το μεσημέρι,απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και πρόσκαιρη καταιγίδα, βελτίωση αργά το απόγευμα,νότιοι άνεμοι 4-6 μποφόρ, θερμοκρασία 11C-20C.

Πέμπτη 9/11
Βελτιωμένος καιρός, άνεμοι ασθενείς, θερμοκρασία 9C-19C.

Για την Παρασκευή και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν συνεχίζω την πρόγνωση, απλά να πω το επικρατέστερο σενάριο είναι να έχουμε βροχερό καιρό!!!

Πηγή : Παχνής Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :