Ο Καιρός από 15/1 έως 19/1 - (Πρόσκαιρη ψυχρή εισβολή την Πέμπτη!!!)


Τρίτη 16/1 συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες 

στα δυτικά της χώρας το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, χιονοπτώσεις στα δυτικά ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 – 6 μποφόρ και η
θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Την Τετάρτη 17/1θα έχουμε νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν από τα βορειοδυτικά της χώρας και θα εκδηλωθούν βροχές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, οι άνεμοι δυτικοί σε ενίσχυση που την νύχτα θα φτάσουν τα 8 μποφόρ, η θερμοκρασία σε πτώση από την νύχτα.

Την Πέμπτη 18/1 τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές ,καταιγίδες στο ανατολικό Αιγαίο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας ,βορειοδυτικοί ψυχροί άνεμοι 7 – 8 μποφόρ, θερμοκρασία σε σημαντική πτώση.


Παρασκευή 19/1 σχεδόν αίθριος από το βράδυ βροχές στα βορειοδυτικά ,άνεμοι σε εξασθένηση ,παγετός το πρωί στα ηπειρωτικά, θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.


ΑΤΤΙΚΗ

Σήμερα 15/1
🌥️☁️ Συννεφιά ,άνεμοι 3 – 4 μποφόρ, θερμοκρασία 5C – 11C.

Τρίτη – Τετάρτη 16,17/1
🌥️🌤️ Ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 – 5 μποφόρ, θερμοκρασία 6C - 15C.

Πέμπτη 18/1
🌦️🌤️ Νεφώσεις το πρωί με τοπικές βροχές και λίγες χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί ,θα είναι η Πέμπτη μια κρύα ημέρα με τους βοριάδες να φτάνουν τα 7 μποφόρ και θερμοκρασία 5C - 11C.

Παρασκευή 19/1
🌤️☀️ Ηλιοφάνεια, οι βοριάδες εξασθενούν και η θερμοκρασία από 4C – 14C.

Δύο λόγια για το Σαββατοκύριακο για την Αττική, με τα πρώτα στοιχεία θα έχουμε καλό καιρό το Σάββατο αλλά την Κυριακή θα έχουμε κάποιες βροχές από το απόγευμα...

Καλή εβδομάδα !!!

Πηγή : Παχνής Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :